Seneste Indlæg

  Smuk fisse aalborg teatre

  smuk fisse aalborg teatre

  Christian, Jens, Nikolaj og Mads fra Dronninglund Gymnasium.C. Rebekka Helt utrolig velspillet og stærk Forestilling. Vi synes, sexpol fortjener at blive hyldet. Jeg har tidligere set fantastiske skuespil på Aalborg Teater -.eks. Indimellem er det dog som om instruktørens greb tager over for fortællingen, hvilket i passager gør fortællingen en smule langtrukken. Forhåbentlig til publikums fornøjelse og indsigt. Mine børnebørn og jeg havde en forrygende oplevelse i går. Donna Christine Nielsen Rigtig godt lavet. De kun 4 stjerner skyldes, at jeg synes at opstarten var forvirrende, det var svært at få hold på historien, men det blev heldigvis anderledes. Det er lang tid siden at det er sket. Enkel men meget virkningsfuld musik. Alt gik op i en højere enhed - musik, koreografi, skuespil og tempo. Louise Hansen God sjov og fin Forestilling, med grin og gys:-) Knud Sørensen god forestilling Fantastisk scenografi og masser af stemning. Der var plads til børnene var børn. Jonna Jacobsen Fantastisk flot Forestilling.

  Escort klinik sexy club gladsaxe

  Fru Froulund Som altid bliver jeg betaget af hvor enkle kulisserne. Læs den på Bent Pedersen Flotte skuespilspræstationer og fin scenografi (dukkerne var rigtig geniale) og musik/lydeffekter helt i særklasse. Mads, Christian, Christian og Steffan.C,. Flotte hunde, og kostumer, dialog der kunne forståes af børn uden. Både min fem årige datter og jeg var tryllebundet fra start til slut. "En Folkefjende" og "Underkastelse som var fængslende og gav masser af stof til eftertanke. Utroligt velspillet og fangende. Han spændte bredt i sit virke lige fra at undersøge det at være menneske over vittige komedier. Han den første terapeut, der har fysisk kontakt med sin klient, noget som vi i dag kender fra fx BodySDS og mange andre behandlingsformer. Fantastisk skuespil Dejligt at blive udfordret i fortællingens opsætning. Connie Johansen Benny Eskildsen En go oplevelse Mona Christiansen Jeg kunne godt lide opbygningen i stykket, synes måske nok, at barndommen i skuespilhjemmet var med kun få glædelige stunder ift. Vi havde en rigtig god oplevelse. Der blev spillet flot i alle roller, og Gustav Dyekjær Giese og Bolette Nørregaard Bang gav godt liv til Fanny og Alexander, også når der indgik dukker af dem som hjælp i fortællingen. Vi kunne næsten fylde en række med forventningsfyldte børnebørn og voksne.

  smuk fisse aalborg teatre

  Egon Aase jørgensen Fin Forestilling jeg var med sammen med mit barnebarn Lisbeth Rigtig flot hele vejen igennem Maria Frederiksen Solveig Jørgensen Fantastisk opsætning. Ditte Brix Super flot forestilling. Nogle gange var musikken for høj og det druknede desværre nogle replikker. Produceres i samarbejde med, teater Grob. Så hele salen var levende. Vi skal helt sikkert til at gå mete i teater. Stykket var også moderniseret til en grad hvor man ikke behøvede at forstå myten for at kunne tage noget med hjem. Gode skuespillere og en spændende fortælling. Jeg kender det kun som opera, som jeg har set 2 x, men denne moderne udgave fængslede os meget. Vi kommer helt sikkert tilbage Boformen Vester Hassing En sjov forestilling. Alt i alt var det en skøn oplevelse hvor jeg, trods det jeg var taget alene i teateret, ikke følte mig alene på noget tidspunkt Karl Jørgen Kristensen Jeg satte mig til rette med en klar erindring af filmatiseringen. Jeg blev meget rørt og berørt af stykket Hans Peder, Tommy, Lone og Eva Vi var 4 personer tilstede og var alle enige om at det var et fremragende stykke med ligeså fremragende opsætning og skuespil som gav en sjov, spændende. ..


  Amager sex thai take away herning


  Det er det, tantra viborg thai kvinder i danmark der er historiens transcenderende kraft. I den moderne fortælling findes der et raseri i Eurydikes stemme når hun fortæller om en hård virkelighed, der ikke handler om kærligheden og følelserne mellem de to elskere, men den objektificering og materielle tankegang sangeren gør om hende. Så det handler om familier og vores refleksioner i de familier, vi lever. Hilsen Hanne Dorte Gregersen Vi havde en dejlig oplevelse med "Fyrtøjet" i går, det har vi altid når vi er i Ålborg teater. Michael Hansen - Se min anmeldelse af "Fanny og Alexander" på Pernille Michaelsen Fantastisk og stærk forestilling, som giver stof til eftertanke. Malene H Sveistrup Hjertevarm, glad og livlig Iben Engen Mortensen Helt i top! I den teaterfamilie, som jeg selv lever i min kone arbejder også med teater der opstår der altid en dialog om menneskets væsen, menneskenes forhold til hinanden, og til samfundet, etc. Han starter en ny antiautoritær opdragelsesmetode inden for børneopdragelse. Det var god underholdning men ikke særligt huskværdigt i min mening, derfor 4 stjerner. Godt børneteater med pointer også til voksne. Men skrev dog stadig både til teater, TV og skrev også sin fremragende erindringsbog Laterne Magica. Elin Mathiesen Både børn og voksne blev gidt underholdt Gitte Dybro Det var en virkelig god version af Fyrtøjet. En forestilling hvor man har implementeret 2 dukker, som har en stor virkning på historien. Anne-Grethe Rasmussen Rigtig flot forestilling. Tankevækkende, evig aktuel problemstilling. Mit barnebarn var begejstret.


  Frække kvinder shemale københavn

  • Omkring en uge f r premieren m dtes jeg med forestillingens islandske instrukt r, Egill P lsson til en samtale om hans forhold til materialet og hans arbejde med det her p Aalborg Teater.
  • Omkring midten af 1980erne blev Fanny og Alexander vist i Islands statsfjernsyn som TV-serie i ugentlige afsnit.
  • Aalborg we have a number of varied and exciting shows.
  • This page is a guide to theaters.

  Gratis amatør sex piger med pik

  Emnet meget vedkommende, men jeg vil tro det kunne være belyst på en enklere måde. Vi kunne have ønsket os bedre info om hvordan dette stykke blev spillet! Rigtigt godt - både for store og små. Det var en larmende og støvende forestilling, som generede min hørehæmmede mand og min allergi. Eventyrlig, hyggelig forestilling for både store og små! Pernille Boll Rigtig god forestilling. Men skuespillernes enestående formåen at servere synkrone replikker med samme toneleje giver forestillingen en ekstra dimension, der rækker ud over det sædvanlige. Holger Toft Nielsen, skygge var en interessant oplevelse. Skuespillerne gjorde det godt og det var nogle flotte kostumer folk var i, men historien i sig selv brød jeg mig ikke. Begge piger er dog enige om at der skal gives 6 stjerner så det får fyrtøjet, da vi voksne også trak på smilebåndet ind imellem. Forfatter, Jo Jacobsen: Tidligere gift med en Carlsberg sønnerne.